Contactgegevens Stichting Samen

KvK: 58020721

RSIN: 852837409

Wie zijn wij:

Ilja van der MeijdenIlja van der Meijden (8)

Ilja van der Meijden, geboren en getogen in Delft, is secretaris van Stichting Samen Delft.
Zij is kinder- en volwassenencoach bij Ilja-Linkt. Ilja hoopt dat er veel mooie projecten aan de Samenleving gelinkt gaan worden. Haar hobby's: lezen, wandelen, lekker eten en genieten.

Claire van EijckClaire van Eijck (0)

Claire van Eijck is penningmeester van Stichting Samen Delft. Zij woont met haar man en twee kleine mannen in Delft.

Gijs WithagenGijs Withagen (15)

Gijs Withagen is voorzitter van Stichting Samen Delft. Hij woont in de binnenstad van Deflt samen met zijn partner en 4 kinderen. Hobby's zijn hardlopen, lekker eten en natuurlijk zijn kinderen.

De bestuursleden van Stichting Samen Delft verrichten hun werkzaamheden geheel onbezoldigd. Vrijwilligers die voor Stichting Samen Delft activiteiten verrichten ontvangen ten hoogste een onkostenvergoeding.