Ons doel is de inclusieve samenleving, waarin iedereen naar eigen vermogen en wensen mee kan doen ongeacht sociale status, beperking, leeftijd, ras, geloof e.d.

Beleef Delft is op 3 september gestart

Het project Beleef Delft is van start. Wethouder van cultuur Frank van Vliet gaf het startsein met de onthulling van de afbeelding van de zeilwagen van Simon Stevin zaterdag 3 september. Tot eind december maakt het project Beleef Delft de stad aantrekkelijker.

Beleef Delft gestart
Wethouder Frank van Vliet en Simon Stevin geven het startschot.

Met beleef Delft brengen we de Delftse geschiedenis en innovatie tot leven met een theatrale knipoog op de eerste zaterdag van de maand. Dit doen we met acteurs en mensen met een afstand tot de maatschappij uit Delft . Zo brengen we verschillende groepen samen: mensen met een eenzame ouderen, statushouders, mensen met een handicap.

In oktober liepen uitvinder Simon Stevin en zijn tijdgenoten door de historische binnenstad van Delft. Samen met ‘Bespiegeling’. De komende maanden kunt u zomaar architect Hendrick de Keyser,  uitvinder Antonie van Leeuwenhoek en Het gezin Jan Steen tegenkomen.

Meer informatie over het project vindt u op https://beleef-delft.nl/

Of volg @beleefdelft op Instagram https://www.instagram.com/beleefdelft/